News

Care este atitudinea gălățenilor față de cânii comunitari?

Atitudinea gălățenilor față de cânii comunitariAnimal Society și Vier Pfoten/Four Paws au desfăşurat cu ajutorul Mercury Research un studiu care a măsurat atitudinile gălățenilor față de cânii comunitari și gradul de cunoaștere a responsabilităților stăpânilor de câini.

Rezultatele acestui studiu au fost prezentate de Cosmin Constantin, Research Consultant la Mercury Research într-un workshop organizat de Primăria Galați cu cei direct interesaţi și implicați în rezolvarea problemei câinilor comunitari: ONG-uri care se ocupă de câini, Universitatea din Galați, Poliție și Jandarmerie, Ecosal, cadre medicale, reprezentanți ai asociațiilor de locatari.
Animal Society și Vier Pfoten/Four Paws au încheiat un parteneriat cu Primăria Galaţi prin intermediul căruia, în următorii doi ani, gălățenii vor fi instruiți despre responsabilităţile stăpânilor de câini, încercând în acelaşi timp să îmbunătăţească situaţia câinilor comunitari din Galaţi.
După încheierea acestei acţiuni Mercury Research va derula un nou studiu, urmând să măsoare în ce proporţie s-a schimbat atitudinea gălăţenilor în privinţa acestui subiect.

Recomandă si prietenilor...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.