Utile

Întrebări şi Răspunsuri – Cum particip la sondaje plătite

Intrebari si Raspunsuri cum particip la sondaje platite

Întrebări şi Răspunsuri - Cum particip la sondaje plătite

Cine este Mercury Research? Ce este eXPRIM?

Cum particip la comunitatea de sondaje online plătite eXPRIM, administrată de Mercury Research, cea mai importantă companie independentă de cercetare de piaţă din Romania?

Cum pot deveni membru al panelului?

Puteţi deveni membru al panelului prin înregistrarea pe acest forum, sau mult mai rapid inregistrandu-va aici:

Ce  presupune apartenenţa la eXPRIM?

Ca membru al panelului eXPRIM, vei fi invitat să participi la cercetări de piaţă pe diverse teme. Participarea la o cercetare este voluntară, dar poţi răspunde la un chestionar o singură dată. Răspunsurile pe care le vei furniza vor fi combinate cu ale altor membri şi vor fi utilizate pentru a ajuta oamenii de afaceri la luarea unor decizii legate de serviciile şi produsele oferite. Numărul invitaţiilor pe care le vei primi este variabil. Este posibil să închidem o cercetare înainte ca tu să participi la ea; acest lucru se întâmplă atunci când un mare număr de respondenţi au răspuns deja. În aceste situaţii vei primi un mesaj prin care vei fi informat de acest lucru.

De ce este părerea mea importantă?

Colaborăm cu o gamă variată de companii, companii care pun preţ pe părerile clienţilor pentru a îi ajuta la luarea deciziilor privind produsele sau serviciile care vor urma să fie lansate sau îmbunătăţirea celor prezente. Aceste păreri ale dvs. ajută în formarea acestor produse şi servicii, ele putând fi văzute în magazine şi în comunitatea dvs. locală.

Cum mă veţi contacta pentru a lua parte la aceste studii şi chestionare?

De obicei, aceste invitaţii pentru a completa studii şi chestionare vă vor fi trimise prin email şi pot fi accesate şi completate pe Internet.

Ce primesc în schimbul completării acestor chestionare?

Ca un semn de recunoaştere a importanţei participării dvs. la fiecare sondaj, veţi câştiga puncte pe care le puteţi apoi converti în bani. Aceste forme recompensatorii nu sunt o formă de plată pentru timpul pe care ni-l acordaţi, ci un gest de recunoştinţă şi mulţumire pentru implicarea dvs. Când veţi acumula echivalentul în puncte a minim 100 RON îi veţi putea retrage sub formă de bonuri cadou cu care puteţi achiziţiona o gamă largă de produse, sau sub forma unui voucher de cumpărături pe site-ul eMAG.

Nu sunt înscris în comunitatea eXPRIM, dar altcineva din gospodaria mea este. Pot completa chestionarele lui?

Nu, dar vă invităm şi pe dvs. să vă alăturaţi Comunităţii eXPRIM. Pentru a face acest lucru, vă invităm să vă inregistrati aici.

Cât timp am la dispoziţie pentru a completa un chestionar?

Este foarte important să completaţi chestionarul în totalitate şi cât mai curând după ce aţi primit emailul cu invitaţia dvs. personalizată.
Durata chestionarului variază de la studiu la studiu, încadrându-se undeva între 5 şi 60 minute.

De ce uneori pot raspunde doar la câteva întrebări şi apoi studiul se încheie?

Nu toate studiile se potrivesc cu profilul dvs. Deseori, punem anumite întrebări la începutul chestionarului pentru a stabili dacă vă potriviţi unui anumit criteriu specific. Dacă nu vă potriviţi cu acel criteriu specific, veţi fi anunţat înainte de începerea chestionarului. Ca să vă trimitem invitaţii potrivite, nu uitaţi să vă completaţi profilul personal.

Cum îmi schimb datele de contact (parola, adresa etc), precum şi răspunsurile la chestionarul iniţial?

Puteţi face aceste lucruri accesând linkul dvs. personalizat primit pe adresa de email, sau accesând profilul personal. Numele de utilizator este în general adresa de email folosită la inregistrare (sau user-name ales de dvs), iar dacă aţi uitat parola (sau nu aţi folosit-o niciodată), puteţi genera una folosind linkul “V-aţi uitat parola?”

Întâmpin probleme în a completa sau folosi chestionarul online. Mă puteţi ajuta?

Daca aveţi orice tip de problemă sau sugestie, ne puteţi trimite un email la adresa panel[at]mercury.ro. De obicei, chestionarele pe care le primiţi vă dau posibilitatea să vă opriţi din completare la un anumit punct şi apoi să reveniţi din acelaşi loc la o dată ulterioară (deşi nu este recomandat). Pentru acest lucru, este recomandat să folosiţi browserele Internet Explorer sau Firefox.

Ce echipament (calculator) este necesar pentru a putea fi membru în Comunitatea eXPRIM?

Orice computer cu Windows 98/NT/2000/XP, Vista sau Windows7 (Seven), sau MacOS X/Linux cu Microsoft Internet Explorer sau Mozilla Firefox ca browser (de preferat). Toate browserele cu JavaScript sunt suportate (marea majoritate din cele de pe piaţă la momentul actual).

Ce veţi face cu informaţiile mele personale? Le veţi divulga şi altora?

Mercury Research vă asigură că toate datele dvs. personale pe care ni le furnizaţi sunt strict confidenţiale şi că nu vor ajunge la terţe părţi. De asemenea, datele dvs. personale nu vor fi asociate cu răspunsurile la sondajele la care veţi participa. Vă garantăm că Mercury Research nu trimite materiale publicitare.
Datele dvs. personale sunt folosite doar în scopuri statistice, pentru realizarea de cercetări de către Mercury Research si CINT din Suedia. Conform legii beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, puteţi să vă opuneţi prelucrării datelor şi să solicitaţi ştergerea lor, prin contactarea noastră la panel[at]mercury.ro.

Voi primit junk-mail sau spam prin folosirea adresei mele de mail prin înregistrarea în Comunitatea eXPRIM?

Deloc! Toate informaţiile furnizate sunt strict confidenţiale. Nu veţi primi alte mesaje de la alte companii fără permisiune.

Recomandă si prietenilor...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

220 thoughts on “Întrebări şi Răspunsuri – Cum particip la sondaje plătite

 1. La cat dupa ce am finalizat un chestionar se aloca punctele in contul de pe “exprim”? Am completat un chestionar pana la capat ieri si nu mi-au fost alocate punctele inca.

  1. Salut Adelina,
   Mulțumim și apreciam comentariu tău. Referitor la sesizarea ta, facem verificări și revenim cu un răspuns cat putem de repede.

    1. Buna ziua,

     Va multumim pentru mesaj si, in calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, va asiguram de tot suportul si consideratia noastra.

     Noi nu avem o aplicatie pentru mobil dar pagina pentru accesarea contului este optimizata pentru mobil, va invitam sa o folositi!

     Va asteptam in continuare sa participati la studiile noastre – nu uitati, parerea dvs. conteaza!

     Echipa Mercury Research

     1. Bună ziua domnule Ionut Gabriel Vranceanu,

      Vă mulţumim pentru mesaj şi, în calitatea dumneavoastră de membru al panelului eXPRIM, vă asigurăm de tot suportul şi consideraţia noastră.

      Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii in curs se vor onora între data de 10 şi 15 a lunii viitoare.
      Cererile se inregistreaza dar nu se notifica.
      Veti primi in perioada mentionata pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat codul voucher-ului eMAG solicitat.
      Aceste informatii sunt prezente si pe site-ul eXPRIM in sectiunea Termeni si Conditii de Utilizare:
      https://exprim.ro/termeni-si-conditii-de-utilizare/

      Va asteptam in continuare sa participati la studiile noastre.
      Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

      Echipa Mercury Research

  2. Salut Adelina,

   Inca data, mulțumim pentru comentariu tău. Astfel cu ajutorul acestor comentarii, noi putem furniza informații utile tuturor, atât celor din comunitatea Exprim cat și celor care doresc să se înscrie.
   De asemenea, cu ajutorul acestor comentarii vom putea actualiza pagina de Întrebări şi Răspunsuri.

   Referitor la întrebările tale:
   1. Punctele se vad în contul utilizatorului imediat după finalizarea unui chestionar valid. Sunt și cazuri speciale, când statusul chestionarului valid nu este înregistrat corect, iar punctele nu se vad imediat în cont. In acest caz, punctele se vor afișa în cont la finalizarea studiului, când aplicația în mod automat face o verificare și aplica statusul corect chestionarelor.

   2. Referitor la cazul tau, aplicația a raportat în data de 14 Septembrie două chestionare nefinalizate, cu status:
   a). “Early screen out
   Acest lucru înseamnă că nu ai corespuns profilului cerut de chestionar. Nu toate studiile se potrivesc cu profilul tau. Deseori, punem anumite întrebări la începutul chestionarului pentru a stabili dacă va potriviți unui anumit criteriu specific.
   Un exemplu ar fi “Consumați marca X?” – iar răspunsul sa fie “Nu“.

   b). “Quota full
   Acest lucru înseamnă că s-au strâns destule răspunsuri pentru categoria din care faci parte (numărul necesar de persoane de o anumita vârstă, sex, dintr-o anumită localitate…).

   Te asigurăm că nu putem interveni manual în desfășurarea acestor studii, iar intenția noastră este ca sistemul de punctare sa rămână transparent, onest și satisfăcător pentru toata lumea. Acesta este un sistem automat, care închide studiile și recompensează respondenții, fără ca noi să putem interveni în modificarea acestor puncte.

    1. Bună ziua,

     Vă mulţumim pentru mesaj şi, în calitatea dumneavoastră de membru al panelului eXPRIM, vă asigurăm de tot suportul şi consideraţia noastră.

     Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii în curs se vor onora între data de 1 şi 15 a lunii viitoare.
     Voucherul emag va fi trimis printr-un email, pe adresa cu care sunteţi înregistrat pe platforma eXPRIM.

     Vă mulţumim şi nu uitaţi – Părerea dumneavoastră contează!

    1. Buna ziua domnule Andrei Botez,

     Va multumim pentru mesaj si, in calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, va asiguram de tot suportul si consideratia noastra.

     Studiile desfasurate au diferite subiecte de interes si categorii de respondenti. De exemplu, anumite studii sunt adresate persoanelor care locuiesc intr-un anumit judet sau persoanelor care consuma o anumita marca de lactate, altele sunt adresate persoanelor care utilizeaza un anumit produs de ingrijire, s.a.m.d. Pentru a identifica aceste persoane, sondajele au intrebari filtru in functie de care va puteti califica sau nu pentru parcurgerea intregului chestionar. Daca raspunsurile dvs. nu va incadreaza pentru categoria urmarita de studiu (de ex consumati lactate dar nu marca X pe care o investigam) sunteti directionat catre statusul “Early screen out” si nu puteti completa si restul intrebarilor. Acesta este si cazul ultimului studiu completat de dvs.

     De asemenea, studiile pot avea cote. De exemplu studiul urmareste categoria celor care consuma lactate dar, pentru o mai bana evaluare a tuturor marcilor consumate, intregul numar de chestionare al studiului se imparte in: 50 de chestionare necesare pentru marca X, 50 de chestionare pentru marca Y, 50 de chestionare pentru marca Z. Este posibil ca pana in momentul in care dvs. ati accesat link-ul, datorita faptului ca studiile online se desfasoara cu o mai mare rapiditate, sa se fi strans cele 50 de chestionare pentru marca X pe care si dvs. o consumati.
     Toate intrebarile sunt importante intr-un chestionar, numarul si dificultatea filtrelor poate varia de la unul la altul.

     Ne cerem scuze pentru orice neajuns provocat, speram ca prin explicatiile de mai sus sa fi adus informatii clarificatoare.
     Va asiguram ca nu putem interveni manual in desfasurarea acestor studii, iar intentia noastra este ca sistemul de punctare sa ramana transparent, onest si satisfacator pentru dvs. Acesta este un sistem automat, care inchide studiile si recompenseaza respondentii, fara ca noi sa putem interveni.
     Va asteptam in continuare sa participati la studiile noastre.

     Echipa Mercury Research

 2. Bună Cătălin,
  Mulţumim pentru comentariul tău, astfel ajutând la furnizarea unor informaţii utile membrilor comunităţii eXPRIM, cât şi celor ce doresc să se înscrie.
  Referitor la întrebarea ta, nu este obligatoriu ca în momentul acumulării echivalentului în puncte a 100 RON să retragi suma. Acesta este doar minimul de puncte în urma căruia poţi beneficia de una dintre modalităţile noastre de recompensare.

  1. Buna ziua, am acumulat 101.5 lei si la optiunea de recompense imi scrie ca nu exista nicio modalitate de plata disponibila. am optat pt voucher emag.

   1. Buna Cristina,
    Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
    Intrucat pagina de logare/inregistrare a fost modernizata, sectiunea de recompense a fost indisponibila pentru o perioada de timp. In acest moment, acesta sectiune este disponibila, poti cere retragerea recompensei. Te rugam sa sccesezi modalitate dorita, apoi sa bifezi butonul “Rascumpara”. Odata inregistrata cererea, aceasta va fi procesata incepand cu data de 1 a lunii urmatoare.
    Multumim pentru intelegere si iti dorim o zi fumoasa!

    1. Buna ziua. Am cerut retragerea recompensei sub forma de voucher emag in data de 29 mai. Statusul este in asteptare. Va rog sa imi spuneti cat timp dureaza pana primesc voucherul. Multumesc!

   1. Buna ziua doamna Georgiana,

    Vă mulţumim pentru mesaj şi, în calitatea dumneavoastră de membru al panelului eXPRIM, vă asigurăm de tot suportul şi consideraţia noastră.

    Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii în curs se vor onora între data de 10 şi 15 a lunii viitoare.
    Cererile se inregistreaza dar nu se notifica.
    Aceste informatii sunt prezente si pe site-ul eXPRIM in sectiunea Termeni si Conditii de Utilizare:
    https://exprim.ro/termeni-si-conditii-de-utilizare/
    Va vom contacta telefonic sau pe e-mail inaintea trimiterii bonurilor cadou pentru confirmarea adresei.
    Bonurile va vor parveni prin curierat rapid.

    Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

    Echipa Mercury Research

     1. Buna ziua domnule Madalin Alin Florea,

      Va multumim pentru mesaj si, in calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, va asiguram de tot suportul si consideratia noastra.

      Pentru a putea fi selectat ca participant la cat mai multe sondaje, este important ca informatiile pe care le-ati completat la profilul de utilizator sa fie cat mai amanuntite.
      Din pacate dvs. ati completat doar sectiunea de Informatii generale si ocupatie, la toate celelate (Calatorii, Online/Electronice, Santate/Stil de viata, Educatie, Gospodarie, Auto, Fumat si tutun, Hobby-uri si Interese, Electronica, Sanatate, Media) nefigurand niciun fel de informatii, acest fapt ducand la un numar foarte mic de invitatii de participare la sondaje.
      Va invitam sa va actualizati informatiile de la profilul de utilizator, de asemenea, va recomandam sa accesati link-urile cuprinse in invitatii de indata ce le primiti si timpul va permite.
      Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

      Echipa Mercury Research

  1. Bună Cristian,
   Mulţumim pentru comentariul tău, astfel ajutând la furnizarea unor informaţii utile membrilor comunităţii eXPRIM, cât şi celor ce doresc să se înscrie. Te rugăm să ne acorzi o scurtă perioadă de timp pentru a face verificări şi vom reveni cu un răspuns cât de repede putem.

  2. Bună Cristian,
   Mulţumim încă o dată pentru comentariul tău. Referitor la întrebarea ta, numărul de chestionare şi implicit invitaţii trimise de noi şi primite de tine poate fi diferit de la o lună la alta. Este posibil ca într-o lună să primeşti mai multe invitaţii, în timp ce în altele este posibil sa nu primeşti niciuna, în funcţie de numărul de studii pe care le desfăşurăm. Pentru a te asigura că primeşti cât mai multe invitaţii, îţi recomandăm completarea exactă a întrebărilor de profilare, astfel fiind selectat şi invitat să participi la studii potivite profilului tău.

    1. Buna ziua,

     Va multumim pentru mesaj.
     Regula privind transformarea punctelor în sume de bani este dată de următorul algoritm: 1 punct este echivalentul a 0.5 RON.
     Conversia punctelor se realizează atunci când ați atins pragul de 200 de puncte, echivalentul a 100 RON.
     Suma netă pe care o veți primi reprezintă suma acumulata, minus taxele în vigoare.
     Emiterea bonurilor cadou sau a voucherelor se va face după scăderea taxelor impuse de legislația în vigoare.

     Aceste detalii pot fi regasite in Sectiunea termeni si Conditii de Utilizare – Sistemul de recompensare
     https://exprim.ro/termeni-si-conditii-de-utilizare/

     Din evidentele noastre reiese ca nu figurati in panelul nostru cu adresa de email : pitigoimitapitigoi@gmail.com.
     In cazul in care folositi o alta adresa pentru a participa la studiile noastre avem rugamintea de a ne-o comunica pentru a verifica starea contului dvs

     Echipa Mercury Research

  3. Chiar va rog sa-mi oferiti un raspuns , pentru ca am dat 4-5 email-uri si nu mi s-a raspuns la nici unul.

   1. Buna ziua,
    Din pacate plicul nu s-a intors inca nici in compania noastra. Daca pana la jumatatea lunii februarie, acesta nu ajunge nici la dvs si nici nu se intoarce in companie, se va depunde la Oficiul Postal o cerere prin care sa se verifice situatia trimiterii facute catre dvs.
    Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat si va multumim pentru intelegere!

    1. Buna seara ! Plicul acela nu a mai venit , am facut atatea drumuri la Posta care depasesc cu mult valoarea bonurilor .Am fost si la Posta Centrala si nu a fost nici un plic pe numele meu.Am muncit atat de mult sa completez sondajele si primele mele bonuri nu au ajuns nici dupa 1 luna si clar ca nu le mai vad .Eu nu am semnat absolut nimic pentru ca nu le-am primit .Ma dezamagiti complet !

     1. Buna ziua,
      Este regretabila situatia in care ati fost pusa, multumim ca ne-ati semnalat-o, vom reveni cu un raspuns dupa ce vom verifica.

     2. Buna seara ! Reveniti , va rog , si cu acel raspuns pentru mine ????M-am saturat sa tot spun ca nu mi-am primit plicul cu bonuri , nu am primit nici un aviz , la oficiul meu postal nu a ajuns acel plic .Am obosit sa tot bat drumul pana la Posta degeaba .In 11 ianuarie mi-ati trimis email sa-mi confirm adresa , am facut-o , este corecta .Va bateti joc de mine de atata timp , astept de atata timp , a trecut si mijlocul lunii .Din decembrie am revendicat acele bonuri care nu exista !

     3. Tot eu sunt ….a trecut de mult de jumatatea lunii si plicul meu nu a venit .Va mai bateti mult joc de mine? Un raspuns ceva ….astept din ianuarie acel plic ….care nu cred ca a si fost expediat.

     4. Exprim Romania imi publicati si mie comentariile , va rog ? Ma rog de voi din luna ianuarie sa-mi spuneti cui ati expediat bonurile mele , ca mie sigur nu mi le-ati trimis .V-am trimis adresa mea corecta dar bonurile nu ajung la mine si absolut nici o explicatie nu-mi oferiti.

     5. Buna ziua Doamnă Tamara Eftene,

      Ne cerem, din nou, scuze pentru inconvenientul creat, dar problema nu este la noi.
      Aşa cum vă explicam şi data trecută, noi am făcut trimiterea către dvs. dar întelegem că bonurile nu v-au parvenit, motiv pentru care vom înainta către Oficiul Poştal de la care s-a făcut trimiterea o cerere pentru a verifica ce s-a întamplat cu plicul.
      Apreciem că v-aţi făcut timp să participaţi la sondajele noastre şi pentru că nu dorim sub nicio formă să rămâneţi în pierdere, la jumătatea acestei luni (martie), vom face către dvs. o nouă trimitere care, sperăm, se va efectua cu succes.
      Este modalitatea prin care încercam să reparăm o neplăcere pe care, aşa cum spuneam, nu am creat-o noi.

      Echipa Mercury vă doreşte o primvară plăcută!

    2. Imi spuneati ca la mijlocul lunii martie va fi expediat un nou plic pentru mine …plic care bineinteles ca nu a ajuns .Cred ca este a 4 oara cand nu ajunge si dispare pe drum .Este clar ca nu-l voi mai primi vreodata , data viitoare o sa aleg varianta de premiere cu Emag .De data asta am muncit 1 an de zile degeaba pentru niste bonuri ….care dispar pe drum. De la postarita am primit doar o hartie in care sa specific ca nu am primit bonurile …doar atat.

     1. Buna ziua Domna Tamara Efteme,

      Apreciem rabdarea pe care ati avut-o in asteptarea solutionarii acestei probleme a carei rezolvare din pacate nu tinea doar de noi. Speram ca veti raspunde in continuare invitatiilor de a participa la sondajele online initiate de Mercury Research.
      De asemenea, ne-ar fi util feedback-ul dvs. in ceea ce priveste solutionarea acestei probleme.
      Va dorim sarbatori linistite si sa folositi cu placere Vocherul Emag!

     2. Buna ziua !Am primit astazi voucherul Emag .A sosit foarte repede de la momentul solicitarii .Multumesc echipei Exprim pentru seriozitate si pentru ca m-au ajutat sa obtin pana la urma premiul dupa 3 expedieri de bonuri furate de Posta Romana.

 3. Buna ziua,
  Am completat formularul de inscriere, si doresc a va felicita pentru ideea in sine a proiectului cat si pentru efortul depus de dumneavoastra. Apreciez sincer aportul dumneavoastra la bugetul fiecarei persoane inscrise si-mi doresc cu drag sa incepem colaborarea!

  1. Bună Camelia,
   Mulţumim că te-ai alăturat comunităţii eXPRIM, mulţumim şi pentru aprecieri!
   Orice feedback venit din partea voastră, pentru noi înseamnă foarte mult.
   Considerăm că părerile fiecaruia dintre voi contează şi din acest motiv ni se pare potrivit ca odata cu exprimarea acestor păreri focusate într-o anumită direcţie să existe şi o compensaţie materială pentru disponibilitatea pe care ne-o arătaţi.
   Sperăm într-o lungă şi benefică colaborare!:-)

 4. Buna ziua,
  Am cont facut cam de 2 saptamani si in aceasta perioada nu am primit nici macar un sondaj. Cum pot proceda?

  1. Bună Maria,
   Mulţumim pentru comentariul tău, astfel ajutând la furnizarea unor informaţii utile membrilor comunităţii eXPRIM, cât şi celor ce doresc să se înscrie
   Numărul de chestionare şi implicit invitaţii trimise de noi şi primite de tine poate fi diferit de la o lună la alta. Este posibil ca într-o lună să primeşti mai multe invitaţii, în timp ce în altele este posibil sa nu primeşti niciuna, în funcţie de numărul de studii pe care le desfăşurăm. Pentru a te asigura că primeşti cât mai multe invitaţii, îţi recomandăm completarea exactă a întrebărilor de profilare, astfel fiind selectată şi invitată să participi la studii potivite profilului tău.

   1. Inca nu am primit nici-un sondaj. Profilul este completat 100%. Ori este o problema pe undeva ori este o mare teapa. Putin ajutor va rog ?

    1. Buna Maria,
     Iti inteleg ingrijorarea dar trebuie sa-ti reamintesc ca numarul de invitatii si de chestionare trimise de noi va fi diferit de la o luna la alta.
     Daca intr-o luna nu ai fost invitata sa participi la nici un sondaj nu inseamna ca asa se va intampla si in lunile urmatoare.
     Multumesc oricum ca ne-ai semnalat nemultumirea ta.
     Noi suntem perfect transparenti si ne ajuta sa aflam ce va preocupa legat de aceasta activitate pentru ca pe viitor sa putem avea o buna colaborare.

 5. Uofff.aștept și eu cu nerăbdare sa primesc chestionare …Dar nimic …Și a trecut o luna! Ce se întâmplă?

  1. Buna Lavinia-Gabriela,
   Nu trebuie sa te ingrijorezi.
   Numărul de chestionare şi implicit invitaţii trimise de noi şi primite de tine poate fi diferit de la o lună la alta.
   Daca intr-o luna nu ai primit nicio invitatie, nu inseamna ca nu vei primi niciodata o invitatie.
   Multumesc ca ne-ai semnalat ingrijorarea ta, sper sa o faci de fiecare data cand vrei sa afli ceva.
   Pentru noi feedback-urile primite de la voi conteza!

  1. Bună Cris,
   Mulţumim pentru comentariul tău.
   Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii vor fi procesate şi trimise între data de 1 şi 15 ale lunii următoare.

  1. Bună Georgiana,
   Mulţumim pentru comentariu.
   Pentru a verifica punctele acumulate, te rugăm să accesezi secţiunea “Intră în cont” de pe site-ul nostru. După logarea în cont, accesează secţiunea “Profilul tău”, iar apoi cea de “Retrage recompense”, aflată în partea stângă a ecranului. Aici poţi vizualiza soldul contului şi activitatea recentă. La acumularea celor 100 RON, tot aici va apărea şi butonul pentru retragerea recompensei.

   1. Buna ziua,
    Pot sa verific undeva activitatea recenta, ce chestionare am completat? Momentan vad doar soldul contului.
    Multumesc

    1. Buna Tatiana,
     Din pacate nu poti vedea o situatie pe fiecare proiect, ci doar soldul contului.
     Vom reveni noi in cateva momente cu un email in care vom atasa situatia contului tau in functie de statusul chestionarelor la care ai fost invitata.

     Multumim!
     O zi frumoasa!

 6. Nu mi se pare normal ca dupa ce completezi mai mult de jumatate din chestionar sa iti zica la final ca “ne pare rau dar nu te-ai calificat” si sa nu primesti nimic pentru asta….macar jumatate din suma sau ceva de genul…..cand te descalifica de la inceput e altceva…..dar altfel,consider ca ar trebui platit timpul petrecut cu chestionarul…..Am completat un chestionar in data de 4 nov. 2016

  1. Bună Ade,
   Îţi mulţumim pentru sesizarea făcută şi ne cerem scuze pentru orice neplăcere provocată.
   Din pacate am întâmpinat dificultăţi tehnice ce au dus la această confuzie.
   Dacă ai completat studiul în totalitate şi punctele nu se regăsesc în contul tău, te rugam să ne acorzi o anumită perioadă de timp pentru ca punctele care ţi se cuvin să fie creditate contului tău. În general, acest lucru se întamplă când perioada de timp alocată studiului s-a încheiat (între două săptămâni şi o lună).
   Sperăm să nu rămâi cu o impresie negativă despre noi din acest motiv, şi să dai curs în continuare invitaţiilor noastre de participare la studii.
   Mulţumim încă o dată pentru comentariul tău. Astfel de sesizări pot ajuta şi alte persoane aflate în aceeaşi situatie cu a ta, dar care nu au avut iniţiativa de a întreba.

  1. Bună Gabriela şi bine ai venit, ne bucurăm ca te-ai alăturat Comunităţii eXPRIM!
   Sperăm ca răspunzând primului tău sondaj de opinie curiozitatea să-ţi fie satisfăcută 🙂
   Ne-am bucura dacă cu această ocazie ne-ai impărtăşi impresiile tale.
   Pentru noi conteaza foarte mult părerile vostre, orice feedback ajutându-ne să îmbunătăţim activitatea pe care o desfăşurăm, aşa că iţi aşteptăm părerile! 🙂

 7. Bună ziua,
  Îmi puteţi spune, vă rog, cam cât durează emiterea voucherului eMag, din momentul în care se face solicitarea în aplicaţie?
  Întreb pentru că am făcut această solicitare în data de 01.11.2016 şi încă apeare ca fiimd ,,în aşteptare”.
  Menţionez că suma soicitată depăşeşte 100 lei.
  Mulţumesc!

  1. Bună Teo,
   Mulţumim pentru comentariul tău.
   Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii vor fi procesate şi trimise între data de 1 şi 15 ale lunii următoare.
   Astfel, cererea ta de retragere a sumei rezultate in urma completarii studiilor noastre va fi onorată în prima jumătate a lunii Decembrie 2016.

  1. Bună Constanţa,
   Mulţumim că te-ai alăturat comunităţii eXPRIM.
   Te rugăm să nu te îngrijorezi, numărul de invitaţii poate fi diferit de la o lună la alta. Este posibil ca într-o lună să primeşti mai multe invitaţii, în timp ce în altele este posibil sa nu primeşti niciuna, în funcţie de numărul de studii pe care le desfăşurăm.
   Dacă momentan nu ai fost invitată să participi la niciun sondaj nu înseamnă că aşa se va întâmpla şi pe viitor.

  1. Buna dimineat, Ileana!
   Multumim ca ne-ai semnalat aceasta problema, vom face o verificare si vom reveni azi cu un raspuns clarificator.

  2. Bună Ileana,
   Dacă ai completat studiul în totalitate şi punctele nu se regăsesc în contul tău, te rugam să ne acorzi o anumită perioadă de timp pentru ca punctele care ţi se cuvin să fie creditate contului tău. În general, acest lucru se întamplă când perioada de timp alocată studiului s-a încheiat (între două săptămâni şi o lună).
   Ne cerem scuze pentru orice neajuns provocat şi sperăm să dai curs în continuare invitaţiilor noastre de participare la studii.
   Mulţumim pentru înţelegere!

 8. buna ziua

  Am completat mai multe chestionare de cand sunt inscris la Dmv dar deabia acum am intrat in cont ca sa vad exact starea punctelor si a chestionarelor si nu vad nimic acolo ca si cum nu am participat la nici un studiu.Au o valabilitate si expirau sau…

  1. Buna dimineata, Iulian!
   Multumim ca ne-ai semnalat problema cu care te-ai confruntat, pentru noi conteaza orice feedback venit din partea voastra.
   Vom face o verificare in cursul zilei de azi si vom reveni cu un raspuns.

  2. Bună Iulian,
   Pentru a păstra confidenţialitatea contului tău, vei primi în scurt timp un email în care ţi se va detalia situaţia acestuia.

 9. Bună ziua ,nu știu ce se întâmplă cu punctele sau bani care trebuie alocați in contul meu la chestionarele care le-am facut!!!eu completez și tot așa și nimic.Nu știu ce să spun!!!poate să-mi explice cineva????dacă nu vă rog frumos să-mi spune-ți cum pot să șterg contul!!!!!!

  1. Bună Constanţa,
   Vei primi în scurt timp un email din partea noastră cu detalii referitoare la soldul contului tău.
   Mulţumim pentru înţelegere!

 10. Dar credeți că este normal să începi un studiu și după aceea să-ți scrie ca nu esti potrivit pentru sondaj!!!!!

  1. Bună Constanţa,

   Studiile desfăşurate au diferite subiecte de interes şi categorii de respondenţi. De exemplu, anumite studii sunt adresate persoanelor care locuiesc într-un anumit judeţ sau persoanelor care consumă o anumită marcă de lactate, altele sunt adresate persoanelor care utilizează un anumit produs de ingrijire, s.a.m.d. Pentru a identifica aceste persoane, sondajele au întrebări filtru în funcţie de care te poţi califica sau nu pentru parcurgerea întregului chestionar. Se poate ca răspunsurile tale să nu te încadreze pentru categoria urmarită de studiu: de ex, dacă în informaţiile din profilul tău specifici că consumai lactate, dar în chestionar nu bifezi marca X pe care o investigăm, vei fi redirecţionată către statusul “Early screen out”, neputând astfel completa studiul până la final.
   Ne cerem scuze pentru orice neajuns provocat şi sperăm ca prin explicaţiile de mai sus să fi adus informaţii clarificatoare.

   Mulţumim!

 11. buna ziua. am cerut si eu plata pe data de 9 noiembrie. as vrea sa stiu cand sosec banutii. astept un mail. va multumesc anticipat

  1. Bună Elena,
   Mulţumim pentru comentariul tău.
   Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii vor fi procesate şi trimise între data de 1 şi 15 ale lunii următoare.
   Astfel, cererea ta de retragere a sumei rezultate în urma completării studiilor noastre va fi onorată în prima jumătate a lunii Decembrie 2016.

 12. Buna ziua! incerc sa imi fac cont dar imi apare mesajul: NU SUNTETI CALIFICAT SA VA INREGISTRATI IN ACEST PANEL. Care este problema? multumesc!

  1. Buna seara, Corina
   Multumim ca ne-ai semnalat aceasta problema.
   Verificam si revenim cat de curand cu un raspuns.

  2. Bună Corina,
   Întrucât datele de înregistrare sunt confidenţiale, te rugăm să ne trimiţi un email pe adresa panel@mercury.ro ce conţine următoarele date: adresa de email cu ajutorul căreia doreşti să te inscrii în comunitatea noastră, anul naşterii şi codul poştal (sau adresa). Vom încerca să creăm noi contul, pentru a verifica de ce apare această problemă.
   Mulţumim!

  3. Bună Corina,

   Mulţumim pentru informaţiile furnizate!
   În scurt timp vei primi un email în vederea validării adresei de email cu ajutorul căreia contul a fost creat. În cazul în care nu îl vei primi, la prima logare (intrare) în cont, vei avea posibilitatea să ceri retrimiterea acestui email de validare.
   Dacă te putem ajuta şi cu alte informaţii, nu ezita să ne contactezi!

 13. buna. as vrea sa inteleg mai bine. adica banutii adunati sunt doar pt bonuri si vouchere pt eMag? as vrea sa imi sterg contul. va rog sa imi spuneti cum trebuie. va multumesc!

  1. Bună Elena,

   Da, în momentul acumulării valorii în puncte a 100 RON, poţi opta pentru retragerea recompensei sub formă de voucher eMag sau bonuri valorice, acestea putând fi folosite pentru a cumpăra un spectru larg de produse.
   Daca în continuare doreşti dezabonarea, o poţi face trimiţând un email catre adresa panel@mercury.ro cu subiectul “dezabonare”, iar noi vom şterge contul tău împreună cu toate datele tale. Din momentul dezabonării nu vei mai primi invitaţii la studiile naostre, iar punctele acumulate până la momentul respectiv vor fi pierdute.

   Mulţumim şi îţi dorim o zi frumoasă!

 14. Buna seara
  De ceva vreme nu reușesc sa mă loghez in contul meu, chiar daca îmi resetez parola. Ce e de facut?Cum pot intra in cont?

  1. Buna dimineata, Adriana!
   Multumim ca ne-ai semnalat aceasta problema.
   Revenim curand cu un raspuns dupa ce vom face o verificare.

  1. Buna Nicu,
   Pentru verificarea punctelor acumulate, te rugam sa te loghezi in cont la sectiunea “Intra in Cont”. Dupa logare, acceseaza secţiunea “Profilul tău”, iar apoi cea de “Retrage recompense”, aflata in partea stanga a ecranului. Aici poi vizualiza soldul contului şi activitatea recenta, iar la acumularea celor 100 RON, tot aici va aparea si butonul pentru retragerea recompensei.
   Multumim!

  1. Buna dimimineata, Luca!
   Multumim ca ne-ai semnalat aceasta problema, revenim cu un raspuns dupa ce vom face o verificare.

 15. Bună ziua. Nu mai reușesc să intru în contul meu nici cum. Am trimis și parolă uitată, dar degeaba, nici un rezultat. Chiar ieri am completat un chestionar și vroiam să știu cum stau cu punctajul. Cum ar trebui să mai procedez pt. a-mi putea utiliza contul și recupera parola? Mulțumesc

  1. Buna dimineata, Adina!
   Multumim ca ne-ai semnalat problema cu care te-ai confruntat.
   Vom verifica si revenim cat de curand cu un raspuns.

    1. Buna, Adina,
     In urma verificarilor noastre, totul functioneaza normal.
     Avem insa rugamintea ca dupa bifarea codului captcha (“Nu sunt robot”) sa astepti putin pana a bifa butonul “Autentifica-te”, pentru a accorda timp verificarii captcha. Daca se incerca logarea in timp ce verificarea ruleaza, nu vei fi identificata corect, motiv pentru care nu iti poti accesa contul.
     Daca problema persista, nu ezita sa ne contactezi.
     Multumim si iti dorim o zi frumoasa!

     1. Credeți-mă am respectat pașii indicați. Degeaba. De când cu modernizarea nu mai reușesc să mă autentific. Nu mi se permite nici schimbarea parolei și nu înțeleg de ce? Asta vreau să-mi schimb parola. Mulțumesc

     2. Buna, Adina,
      Din nou, ne cerem scuze pentru acest inconvenient. Vom incerca sa iti resetam noi parola, urmand sa primesti un mesaj din partea noastra cu noua parola.
      Multumim pentru intelegere!

     3. Buna, Adina,
      Un email cu noua parola a fost transmis catre tine.
      Daca intampini din nou probleme, nu ezita sa ne contactezi!
      Multumim inca o data pentru intelegere si iti dorim o zi frumoasa!

  1. Buna, Ileana,
   Numarul de chestionare si implicit invitatii trimise de noi si primite de tine poate fi diferit de la o luna la alta. Este posibil ca intr-o luna sa primesti mai multe invitatii in timp ce in altele este posibil sa nu primesti Niciuna, in functie de numarul de studii pe care le desfasuram. De asemenea, selectia adreselor de email se realizeaza in mod automat de catre programele folosite, in functie de tema studiului, proces in care nu se poate interveni manual.
   Speram ca prin explicatiile de mai sus sa fi adus informatii clarificatoare.
   Pentru orice alte intrebari sau informatii, nu ezita sa ne contactezi.
   Iti multumim pentru intelegere si iti dorim o zi frumoasa!

 16. Se pare ca nu se acumuleaza punctele in cont, ultima inregistrare a fost in iulie si ultimele sondaje au fost completate in septembrie, nici urma de inregistrari, cum putem crede ca sunteti corecti si ca banii se acumuleaza?

  1. Buna, Carmen,
   Daca studiile au fost completate in intregime, dar punctele nu se regasesc in cont, te rugam sa ne acorzi o anumita perioada de timp pentru ca acestea sa fie creditate contului. In general, acest lucru se intampla cand perioada de timp alocata studiului s-a incheiat, perioada ce poate fi cuprinsa intre doua saptamani si o luna.
   Iti multumim pentru intelegere!

 17. Bună seara,
  Am primit foarte recent un sondaj de completat de la dv. La final nu am reușit să înteleg nici punctajul acordat și nici dacă sondajul s-a finalizat cu succes. ( părerea mea ) : Cred că aveți probleme în sistemul dv. deoarece : nu reușesc să accesez linkul cu cronologia activității mele, dealtfel dau de el FF greu și nu reișesc să-l salvez… poate mă ajutați și aici cumva.

  Vă mulțumesc pt atenție și în limita posibilităților dv aștept răspuns pe adresa ………….. .

  1. Buna, Aurel,
   Iti multumim ca ne-ai semnalat problema cu care te-ai confruntat.
   In scurt timp vei primi pe email raspunsul din partea noastra.

  1. Buna, Nicoleta,
   Avem rugamintea ca in momentul in care introduci adresa de email si parola pentru a te loga, sa te asiguri ca nu sunt spatii libere aditionale sau ca tasta “Caps Lock” a fost folosita incorect.
   De asemenea avem rugamintea ca dupa bifarea codului captcha (“Nu sunt robot”) sa astepti putin pana a bifa butonul “Autentifica-te”, pentru a accorda timp verificarii captcha. Daca se incerca logarea in timp ce verificarea ruleaza, datele tale nu vor fi identificate corect, motiv pentru care nu iti poti accesa contul.
   Daca problema persista, nu ezita sa ne contactezi.
   Multumim si iti dorim o zi frumoasa!

 18. Buna ziua. Am transformat cele 1000 puncte in bonuri cadou iar dupa o perioada am primit prin posta doar 8 bonuri a cate 10 ron, deci 80 ron. De ce?

  1. Buna, Marian,
   Iti multumim pentru comentariu.
   Suma neta primita in urma retragerii recompensei reprezinta suma acumulata, minus taxele in vigoare. Astefel, emiterea bonurilor cadou sau a voucherelor se face dupa scaderea taxelor impuse de legislatia in vigoare.
   Speram ca prin cele de mai sus sa fi adus informatii clarificatoare. Daca intampini si alte probleme, nu ezita sa ne contactezi, sau poti verifica de asemenea si sectiunea de Termeni şi Condiţii de utilizare a site-ului nostru.
   Iti multumim pentru intelege si iti dorim o zi frumoasa!

 19. Am trimis un comentariu dar vad ca a fost sters, e greu de raspuns sau nu vreti? Nu e cu rautate, ci doar o constatare. Multumesc.

 20. Bună seara. Nu ştiu unde verific câţi bani am acumulat sau cum să procedez să îi primesc. Mă puteţi ajuta?

  1. Buna, Carmen,
   Pentru a verifica punctele acumulate, poti accesa secţiunea “Intră în cont” de pe site-ul nostru. Dupa logarea in cont, accesezi secţiunea “Profilul tău”, iar apoi cea de “Retrage recompense”, aflata in partea stanga a ecranului. Aici poti vizualiza soldul contului şi activitatea recenta. La acumularea celor 100 RON, tot aici va aparea si butonul pentru retragerea recompensei.
   Te asteptam in continuare sa participi la studiile noastre!

 21. Mi-am facut cont , profilul e completat 100% dar nu am primit email de confirmare. Am solicitat de nenumarate ori email de confirmare. As dori raspunsul dvs pe email. Va multumesc

 22. Buna ziua! Mi am facut un cont dar nu primesc email-ul de confirmare. As dori sa stiu in cat timp il voi primi. Multumesc!

  1. Buna, Marian,
   In baza noastra de date, statusul contului tau este deja “Activ”, motiv pentru care nu va mai fi nevoie de validarea acestuia.
   Multumim!

 23. Buna ziua, ce produse se pot cumpara cu bonurile cadou? Aveti vreo lista cu magazine partenere sau ceva de genul? multumesc

 24. Buna ziua,

  In data de 10 februarie 2018 am solicitat plata (voucher eMag) pentru 103 Lei acumulati.
  Suntem in data de 14 martie 2018 si inca nu am primit pe mail nici un voucher eMag.

  Multumesc!

  PS: Stiu ca cererile de plata inregistrate intre data de 1 si 30 a lunii sunt procesate si trimise intre data de 1 si 15 ale lunii urmatoare, dar deja suntem pe 14.

  1. Buna, Florin,
   Platile (atat in bonuri cadou cat si voucher eMag) pentru cerererile transmise in luna februarie au fost procesate, urmand ca in cursul zilei de astazi (14 Martie) sau maine (15 Martie) sa fie onorate. In curand vei primi din partea noastra un email ce va contine voucherul eMag alaturi de indicatii privind folosirea acestuia.
   Multumim pentru intelegere!

  1. Buna, Cristi,
   Iti multumim pentru mesajul si pentru inscrierea in cadrul comunitatii noastre online.
   In urma verificarilor facute in baza de date statusul contului tau este “Activ”.
   Te asteptam sa participi la studiile desfasurate de noi!

 25. Buna ziua,

  Incerc sa ma conectez pe site dar nu reusesc. Parola este corecta, la fel si username-ul, am asteptat 30 de secunde inainte de a intra in cont asa cum este specificat si cu toate astea nu reusesc sa accesez site-ul. problema e ca nici macar nu imi spune care este problema. ma puteti ajuta va rog?

  1. Buna Alina,
   Iti multumim pentru mesaj si ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
   Te rugam sa incerci din nou logarea in cont. Intrucat paginile de logare/inregistrare si implicit pagina ce contine informatiile completate de tine au fost actualizate de curand, nu va mai fi nevoie de bifarea mesajului “nu sunt robot” si nici de a astepta cele 30 de secunde pentru ca informatiile introduse sa fie verificate.
   Avem rugamintea ca in momentul intrarii in cont sa folosesti adresa de email utilizata la momentul inregistrarii contului, alaturi de parola acestuia.
   Daca problema persista, nu ezita sa ne contactezi.
   Multumim pentru intelegere si iti uram o zi frumuoasa in continuare!

 26. Buna !Cum vad daca am punctele in cont dupa terminarea chestionarului? Azi am completat unul si nu vad data si punctele acordate in contul meu!

  1. Buna, Viorica,
   Punctele se vad in contul tau dupa finalizarea unui chestionar valid, complet. Sunt insa si cazuri speciale, cand statusul chestionarului nu este inregistrat corect, iar punctele nu se vad imediat in cont. In acest caz, poate dura cateva zile pana la afisarea punctelor in cont, aceasta facandu-se la finalizarea studiului, cand aplicatia in mod automat face o verificare si aplica statusul corect chestionarelor.
   Multumim pentru intelegere si iti dorim o zi frumoasa!

 27. Primesc pe email invitatie la sondaj iar in momentul in care accesez link-ul imi spune ca sondajul este inchis desi eu doar ce am primit email-ul. De ce mai primesc invitatie daca e deja inchis.

  1. Buna, Adriana,
   Studiile online se desfasoara cu o mai mare rapiditate, de aceea este posibil ca studiul sa se fi finalizat inainte ca tu sa accesezi link-ul primit.
   Multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru inconveninetul creat!

 28. Ar fi ideal sa fim anuntati mai devreme ca nu ne calificam la un sondaj, nu dupa ce am completat 70% din el sa mi se spuna ca nu este pentru mine.

  1. Buna, Alex,
   Sunt studii pentru care recrutarea este mai complexa si necesita sa fie adresate respondentului un set mai mare de intrebari. De aceea intrebarile filtru, cele pe baza carora este stabilit daca profilul respondentului corespunde cu cel al studiului, sa fie intalnite intr-o etapa mai inaintata a chestionarului.
   Ne cerem scuze pentru orice neajuns provocat si iti multumim pentru intelegere!

 29. Buna ziua,in data de 5 August am solicitat recompensa 114 Ron. Mi-a aparut pe monitor faptul ca in termen de 72 ore am sa primesc codul.
  Pana la urma care este termenul de solutionare? Am sa-l primesc sau peste 1 luna? Multumesc

  1. Buna, Marius
   Odata inregistrata cererea de retragere a recompensei, aceasta va fi procesata incepand cu data de 1 a lunii urmatoare, urmand a fi onorata pana la date de 15. Astfel, daca cererea ta a fost ingregistrata pe data de 5 August, aceasta va fi procesata incepand cu data de 1 Septembrie, urmand a primi codul voucherului eMag pana la data de 15 Septembrie.
   Multumim pentru intelegere!

 30. Buna ziua, unde se pot folosi bonurile cadou? nu dati prea multe detalii despre ele, daca se pot utiliza la supermarketuri sau magazine online…..multumesc

  1. Buna, Mihaela,
   In baza noastra de date ultima cerere de retragere a recompensei a fost inregistrata in luna august 2017. In cateva momente vei primi un email din partea noastra in care vei gasi atasata confirmarea de primire a cererii onorate in anul 2017.
   Multumim!

  1. Buna Paulin,
   Multumim ca te-ai alaturat comunitatii noastre!
   Da, vei primi pe adresa de email folosita la inregistrare invitatiile de participare la studiile ce se potrivesc profilului tau. Numarul de chestionare si implicit invitatii trimise de noi si primite de tine va fi diferit de la o luna la alta. Este posibil ca intr-o luna sa primesti mai multe invitatii in timp ce in altele este posibil sa nu primesti vreuna, in functie de numarul de studii pe care le desfasuram.
   O zi frumoasa!

  1. Buna ziua, Paulin Alexa
   Veti primi notificare pe email cu invitatia de a raspunde sondajelor de opinie la care se incadreaza profilu dvs, deci raspunsul este, da.

  1. Buna Ioana,
   Numarul de chestionare si implicit invitatii trimise de noi si primite de tine va fi diferit de la o luna la alta. In functie de numarul de studii pe care le desfasuram, este posibil ca intr-o luna sa primesti mai multe invitatii in timp ce in altele este posibil sa nu primesti vreuna. Important este ca informatiile tale de profil sa fie competate in numar cat mai mare, astfel avand mai multe sanse sa primesti studii potrivite profilului tau.
   Multumim pentru intelegere si iti dorim o zi frumoasa!

 31. Buna ziua, imi puteti spune, va rog, cum se intra in posesia voucherului Emag, dupa solicitare? Am inteles ca dupa data de 1 a lunii, insa…cum voi fi instiintata, pe mail sau trebuie sa verific, periodic, in cont? Multumesc

  1. Buna, Viorica,
   Intr-adevar, platile sunt procesate incepand cu data de 1 a lunii urmatoare celei in care s-a facut cererea de retragere a recompensei. Aceasta urmeaza a fi onorate pana la data de 15, iar instiintarea va fi facuta pe adresa de email folosita la crearea contului.
   Multumim si speram sa raspunzi studiilor noastre cu acelasi interes ca si pana acum!

 32. Buna ziua! Am solicitat plata in bonuri cadou insa as vrea sa schimb solicitarea, sa primesc plata in voucher emag, ma puteti ajuta? Multumesc, zi frumoasa!

  1. Buna, Maria!
   Din pacate odata aleasa o modalitate de plata, aceasta nu mai poate fi schimbata.
   Daca iti mai putem fi de ajutor cu alte informtii iti stam la dispozitie.
   Multumim, zi frumoasa in continuare!

  2. Buna seara, am.solicitat plata unor puncte acumulate în valoare de 102 ron pe data de 26.08…iar astăzi cand am vrut să verific statusul in aplicatie nu imi mai recunoaște adresa de mail…Nu ma mai pot loga…ce se intampla?oare este o țeapă….după ce am pierdut atata timp sa ajung la pragul de 100 de ron

  1. Multumesc ca ne-ai scris,Preda, dar acest sistem de recompense nu face parte din sistemul de bonusare practicat de Mercury Research.
   Te invitam sa raspunzi si pe mai departe solicitarilor noastre, zi frumoasa iti dorim!

    1. Buna, Florin
     Odata completate intrebarile de profilare, in momentul in care vom avea studii ce par a fi potrivite profilului tau, vei primi pe adresa de email folosita la inscrierea in panel un email ce contine invitatia de participare la studiu.
     Numarul de chestionare si implicit invitatii trimise de noi si primite de tine va fi diferit de la o luna la alta. Este posibil ca intr-o luna sa primesti mai multe invitatii in timp ce in altele este posibil sa nu primesti vreuna, in functie de numarul de studii pe care le desfasuram si de masura in care acestea corespund profilului tau.
     Multumim si iti dorim o zi frumoasa!

  1. Buna, Irina!
   Sudiul de care aminteai s-a incheiat.
   Ne pare rau ca participarea ta nu mai este posibila.
   Zi frumoasa iti dorim in continuare!

 33. Buna ziua!
  Am solicitat rascumpararea recompensei si ma asteptam sa gasesc optiune unde le primesc. Va rog sa imi spuneti cum se primesc bonurile cadou. Mentionez ca eu nu mai locuiesc la adresa din cartea de identitate . Va multumesc,

  1. Buna, Anisoara,
   Bonurile cadou sunt transmise prin Posta Romana, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, la adresa mentionata de tine la momentul completarii datelor din profilul tau. Daca adresa este diferita de cea din baza de date (adresa o poti vedea in partea dreapta a ecranului, la capitolul “Profil”, dupa logarea in cont), te rugam sa transmiti un email catre adresa panel@mercury.ro prin care sa ne specifici adresa la care doresti sa primesti bonurile si totodata sa o actulizezi si in informatiile profilului tau.
   Mentionam ca orice cerere de retragere a recomensei intregistrata intre 1 si 30/31 ale lunii, va fi procesata si onorata in intervalul 1-15 ale lunii urmatoare.
   Iti dorim o zi frumoasa in continuare!

 34. Bună seara,
  Aș dori să aflu nu numai quantumul ci și istoricul ( cronologia ) punctelor acordate după fiecare sondaj. Este posibil și cum ??
  Vă mulțumesc pentru atenție.

  1. Buna, Aurel,
   Din pacate nu poti verifica si istoricul punctelor primite, ci doar numarul total de pucte acumulat pana la momentul verificarii.
   Iti multumim pentru intelegere!

  1. Buna, Mirabela,
   Numarul de chestionare si implicit invitatii trimise de noi si primite de tine va fi diferit de la o luna la alta. Este posibil ca intr-o luna sa primesti mai multe invitatii in timp ce in altele este posibil sa nu primesti vreuna, in functie de numarul de studii pe care le desfasuram si de masura in care acestea corespund profilului tau.
   Multumim pentru intelegere si iti dorim o zi frumoasa!

   1. Este mai mult decat posibil ca acest asa-zis panel pentru sondaje sa nu fie altceva decat un scam cu prioritati. Adica: unii membri, 10 % primesc sondaje sa faca norma, iar ceilalti 90% nu primesc nimic sau asa cate un os la 1-2 luni. Asa am primit eu, 2 sondaje in 4 luni…pe cand la alte paneluri primesc cel putin 3-4 in fiecare luna. Dovediti-mi sa nu este asa si mai raman membru in panel, daca nu am plecat si va fac o publicitate de nu mai intra nimeni sa il mai pacaliti! M-am saturat de tepari si tepe made in Romania! De ce strainii pot sa fie seriosi si aici orice firma ajunge sa tepe! Pai da…este Romania si isi permit, nu-i asa!?

    1. Buna ziua,
     In primul rand, ne cerem scuze pentru orice posibil neajuns creat din parte noastra, insa, asa cum puteti vedea specificat si in comentariile anterioare, nu putem garanta un numar de invitatii de participare la studii pe luna. In unele luni este posibil sa primiti mai multe invitatii, in timp ce in altele este posibil sa nu primiti niciuna, in functie de numarul de studii desfasurate de noi, dar si de informatiile existente in intrebarile de profilare. Totodata, sistemul de selectie al invitatiilor trimise este unul automat, in care noi nu putem interveni manual.
     Speram ca prin cele de mai sus sa fi adus informatii clarificatoare!

    2. Eu primesc sondaje de multe ori se repeta. Problema e ca de aproximativ 1 an, n-am mai reusit sa finalizez nici macar unu. Indiferent ce raspund, cum raspund….ma plimba 1,2 minute si gata. Nu sunt potrivit pentru sondaj. Testat pe mai multe sondaje primite dar cu aceleasi intrebari. Poti raspunde absolut orice. Te respinge. Imi dezactivez contul oricum. Stau cu 30 de lei de 2 ani. Fac 100 in 7 probabil.

 35. Cat dureaza alocarea unei recompense?
  Am solicitat bonuri cadou pe 12.12.2018 si nu s-a intamplat nimic pana acum. Am trimis mail si doua e-mailuri la adresa de suport dar nu a raspuns nimeni.
  Mi se pare ca va bateti joc de respondenti …

 36. Buna ziua!
  Am solicitat rascumpararea unui numar de 102 puncte sub forma de voucher eMag din data de 25.03.2019. Intr-un raspuns dat altcuiva ati precizat ca cererea se proceseaza cu data de 1 a lunii urmatoare. A trecut aproape o luna iar eu inca nu am primit nimic. As vrea sa intreb: cand voi primi voucher-ul solicitat? Multumesc!

 37. Buna seara, am.solicitat plata unor puncte acumulate în valoare de 102 ron pe data de 26.08…iar astăzi cand am vrut să verific statusul in aplicatie nu imi mai recunoaște adresa de mail…Nu ma mai pot loga…ce se intampla?oare este o țeapă….după ce am pierdut atata timp sa ajung la pragul de 100 de ron

 38. Buna ziua!
  Am solicitat recompensa voucher emag, in valoare de 104 lei. In cat timp il primesc? Va veni pe email?
  Multumesc!

  1. Buna, Camelia,
   Conform politicii companiei noastre, orice cerere de retragere a recompensei inregistrata intre 1 si 30 ale lunii, va fi procesata si transmisa dupa 1 a lunii urmatoare. Astfel, cererea din luna Ocotmbrie va fi transmisa in prima jumatate a lunii Noiembrie. Codul voucherului il vei primi prin email, alaturi de informatii referitoare la perioada de valabilitate a acestuia si modalitatile in care poate fi folosit.
   O zi frumoasa iti dorim!

  1. Buna ziua,
   In primul rand, ne cerem scuze pentru orice posibil neajuns creat din parte noastra. Vom verifica daca este o problema si revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil.
   Multumim pentru intelegere!

  1. Buna ziua,
   Din nou, ne cerem scuze pentru inconvenientul creat!
   Avem rugamintea de a incerca din nou retragerea recompensei, iar daca problema apare din nou, nu ezitati sa ne contactati.
   O zi frumoasa!

   1. Buna ziua,
    Am o recompensa prin bonuri cadou in asteptare, din pacate nu mai stiu ce adresa este inserata in aplicatia eXPRIM, cum pot afla aceasta informatie. Nu reusesc sa vad adresa in aplicatie.

 39. Am revendicat in 9-10-2019, un voucher emag, suntem in 18-11-2019 si recompensa e inca in asteptare. Cat timp mai dureaza?

  1. Buna ziua,
   In data de 15 Noiembrie a fost trimis codul voucherului dvs pe adresa de email folosita in momentul inscrierii in comunitatea noastra (aceeasi pe care primiti si invitatiile de participare).
   Daca emailul din partea companiei nu il regasiti in inbox, va rugam sa verificati si in spam, iar daca acesta tot nu a fost gasit, va rugam sa ne anuntati, iar un nou email ce contine voucherul va fi transmis catre dvs.
   Multumim!

 40. Buna ziua!

  Am efectuat o cerere de retragere a recompensei sub forma de bonuri cadou in data de 6 decembrie 2019. Ati putea sa imi spuneti, va rog, cand va fi procesata?

  1. Buna, Raluca,
   Conform politicii companiei, orice cerere inregistrata va fi procesata si transmisa incepand cu 1 a lunii urmatoare. Astfel, cererea inregistrata de tine in data de 6 decembrie a fost procesata la 1 ianuarie, urmand ca zilelea acestea sa fir transmis plicul ce contine bonurile cadou.
   Speram ca prin cele de sus sa fi adus informatii clarificatoare.
   O zi frumoasa!

 41. Buna Ziua. Am solicitat recompensa pe 17.12.2019. am inteles CA Pana pe 15 ale lunii urmatoare (ianuarie) ar trebui sa primesc voucher-ul prin email. Mai este o Zi. Sper sa fie ok. Multumesc

  1. Buna, Gabriela,
   Intr-adevar, cererea ta de retragere a recompensei a fost procesata. Urmeaza ca in cursul zilei de astazi, sau maine, sa primesti pe adresa de email codul voucherului.
   O zi frumoasa!

   1. Am primit email in data de 11 ianuarie in care mi se cerea sa confirm datele si adresa .Le confirm , pe 20 ianuarie primesc email ca plicul meu fusese expediat , ca nu l-as fi ridicat si ca s-a intors la dumneavoastra .In aceasta perioada m-am dus periodic la Posta sa intreb de el si nu am avut nici un plic expediat.Imi spuneti ca pe 20 ianuarie l-ati expediat iarasi , iar am facut 5 drumuri la Posta si nu exista nici un plic , nici un aviz , nimic .Am verificat datele pe care vi le-am transmis si sunt corecte .V-am trimis 4 mesaje intrebandu-va de plicul meu si nu mi-ati raspuns absolut nimic.Este 1 februarie si nu am primit absolut nimic.

    1. Buna ziua,
     Este regretabila situatia in care ati fost pusa, verificam si revenim cu un raspuns.
     Multumim pentru intelegere!

 42. Buna Ziua. Sunt tot EU, Gabriela Bruma. Nu am primit pe email codul voucherului, desi au trecut cateva zile. Mai are rost sa astept? O Zi buna. Multumesc

 43. Bună ziua,sânt la un pas de plată,aștept să văd dacă îmi onorați munca făcută sau acum evitați să mai primesc sondaje?Cu respect,

  1. Buna ziua doamana Violeta Filimon,

   Va multumim pentru mesaj si, in calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, va asiguram de tot suportul si consideratia noastra.
   Doar de dvs. depinde participarea la viitoarele sondaje la care veti fi invitata pentru ca, facand parte din Comunitatea eXPRIM, veti primi in continuare invitatii de participare.

   Pentru a incasa suma acumulata in urma completarii sondajelor la care ati fost invitata, va trebui sa va logati in contul dvs. din panelul nostru, sectiunea Punctele mele, unde trebuie sa parcurgeti etapele de cerere a platii prin bonuri cadou.
   Din momentul in care toate etapele cererii vor fi parcurse, plata dvs. va intra in curs de procesare, urmand ca in primele 15 zile ale lunii urmatoare sa fie trimis catre dvs. plicul care contine bonurile.
   Daca intampinati probleme, nu ezitati sa ne contactati.

   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

 44. Buna ziua, am participat la sondaje de foarte mult timp si am strans suma de 102 Ron pentru care am cerut si recompensa in data de 25.07.2020. Nu stiu exact cat trebuie sa astept, imi veti trimite bonurile cadou acasa la adresa cu care sunt inregistrata sau mai trebuie sa confirm? Multumesc pentru ajutor!

  1. Bună ziua, doamna Elena Creangă!
   Vă mulţumim pentru mesaj şi, în calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, vă asigurăm de tot suportul şi consideraţia noastră. În momentul de faţă, cererea dumneavoastră se află în curs de procesare, urmând ca până în data de 15 august să primiţi tichetele cadou aferente activităţii dumneavoastră pe platforma eXPRIM. Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 si 30 a lunii trecute se vor onora între data de 1 şi 15 a lunii în curs. Tichetele vor fi trimise la adresa cu care v-aţi înregistrat pe platformă, iar în momentul trimiterii veţi primi un email cu detaliile livrării.
   Va mulţumim şi nu uitaţi – Părerea Dvs. contează!

 45. Buna ziua!
  Am facut o solicitare de acordare bonuri cadou pe dat de 4.08.2020 si nu am primit nimic pana acum. Poate aveti un raspuns. Multumesc!

  1. Buna ziua, Alina

   Va multumim pentru mesaj si, in calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, va asiguram de tot suportul si consideratia noastra.

   Toate cererile de plata inregistrate intre data de 1 si 30 a lunii august se vor plati intre data de 1 si 15 a lunii septembrie.

   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

 46. Buna ziua! nu inteleg de ce la sondaje imi apare cate unu disponibil si cand incerc sa intru imi spune ca nu exista sondaje disponibile pentru mine. precizez ca mi s-a intamplat asta de 3 ori cu 3 sondaje diferite (singurele care mi-au aparut de altfel) si am incercat sa intru de pe browsere diferite. Multumesc anticipat pentru raspuns!

  1. Buna ziua,
   Va multumim pentru mesaj si, in calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, va asiguram de tot suportul si consideratia noastra.

   Statusul celor trei proiecte pe care le-ati accesat este urmatorul:
   – pe data de 4.10 un sondaj cu statusul Complete, durata 35 de min, ati acumulat 8 puncte, valoare 4 RON
   – pe data de 5.10 statusul este “Early screen out”.
   Inseamna ca nu ati corespuns profilului cerut de chestionar, intalnind o anumita intrebare-filtru care v-a scos din studiu. Un exemplu ar fi “Consumati marca X” – si Dvs. sa raspundeti ‘Nu’. Aceste intrebari pot varia in complexitate si pot fi uneori mascate, in functie de chestionar, durata 1 min
   – pe data de 5.10 statusul este “Timed out” ceea ce presupune imposibilitatea accesarii studiului din cauza unei conexiuni defectuoase la Internet, sau pagina studiului a fost accesata si intrebarile au fost parcurse dupa o perioada de timp prea mare sau cu intreruperi mari.
   De ex. ati accesat pagina studiului, v-ati ridicat din fata computerului si ati reluat completarea intrebarilor dupa o jumatate de ora.
   Ca sa evitati astfel de situatii in viitor, va rugam sa va asigurati ca aveti timpul necesar pentru parcurgerea sondajului in totalitate, timp mentionat in textul invitatiei.

   Ne cerem scuze pentru orice neajuns provocat, speram ca prin explicatiile de mai sus sa fi adus informatii clarificatoare.
   Va asiguram ca nu putem interveni manual in desfasurarea acestor studii, iar intentia noastra este ca sistemul de punctare sa ramana transparent, onest si satisfacator pentru dvs. Acesta este un sistem automat, care inchide studiile si recompenseaza respondentii, fara ca noi sa putem interveni in modificarea acestor puncte.
   Va asteptam in continuare sa participati la studiile noastre.
   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

 47. Buna ziua,
  Luna trecuta am strans suma de 101 lei si am aplicat pt obtinerea unui vocher emag, insa astazi este deja data de 15 si aplicarea mea inca are statusul in asteptare. Ce sa fac?

  1. Bună ziua doamna Mosoia Raluca,

   Cererea dumneavoastră a fost procesată iar codul voucher-ului a fost trimis ieri, 14.09.2020, pe adresa de email cu care sunteţi înregistrată pe platforma eXprim (raluca_andreea222@yahoo.com).
   Vă rugăm să verificaţi atât directorul Inbox cât şi cel Spam şi să confirmaţi primirea voucherului.
   Conform regulamentului, toate cererile de răscumpărare a punctelor acumulate intră în procesare şi sunt onorate între data de 10 şi 15 ale lunii imediat următoare înregistrării cererii.
   Mai multe detalii despre sistemul de recompensare puteţi găsi la link-ul de mai jos:
   https://exprim.ro/termeni-si-conditii-de-utilizare/
   Vă stăm la dispoziţie în cazul în care întâmpinaţi dificultăţi!
   Vă mulţumim si nu uitaţi – Părerea Dvs. contează!

   1. Buna ziua,

    Am verificat asa cum mi-ati spus atat directorul Imbox cat si cel Spam, dar nu am primit nimic de la exprim.ro. Primesc email uri doar atunci cand sunt sondaje disponibile.

 48. Buna ziua,
  Am verificat mailul la data mentionata de dumeavoastra,atat in directorul Spam cat si in cel Imbox,dar nu am primit voucherul. Ca urmare puteti verifica nefolosirea lui. Nu stiu ce e de facut, email ul este valid,pentru ca acolo primesc sondajele active.

  1. Bună ziua doamna Mosoia Raluca,

   Cererea dumneavoastră a fost procesată iar codul voucher-ului a fost trimis din nou azi, 28.10.2020, pe adresa de e-mail cu care sunteţi înregistrată pe platforma eXPRIM (raluca_andreea222@yahoo.com).Trimiterea se face de pe adresa de e-mail a panelului nostru, panel@mercury.ro si nu de pe eXPRIM.ro.Revenim cu rugamintea de a confirma primirea vocherului dand replay mail-ului de la noi care contine codul voucheru-ului.Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

 49. salut azi 3 noiembrie am intrat sa completez un sondaj de 3 ron dau pe sondaj incep sa-l completez si de o data imi spune ca s-a ajuns la numarul limita ,intru din nou pe site ma loghez si ce sa vezi sondajul inca era acolo dau pe el si imi spune acelasi lucru va dau si linkul Produse de larg consum_Octombrie 2020 imi puteti explica acest lucru ?

  Produse de larg consum_Octombrie 2020
  Produse de larg consum_Octombrie 2020.

  Produse de larg consum_Octombrie 2020
  Sorry, the maximum number of responses has been met. Thanks for your time!
  surpriza am intrat dupa 15 minute si sondajul era activ am dat pe el si
  Produse de larg consum_Octombrie 2020
  Sorry, the maximum number of responses has been met. Thanks for your time!
  imi puteti da o explicatie ?

  1. Buna ziua domnule Tudor George,

   Va multumim pentru mesaj si, in calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, va asiguram de tot suportul si consideratia noastra.

   Studiile desfasurate au diferite subiecte de interes si categorii de respondenti dar pot avea si cote. De exemplu, studiul urmareste categoria celor care consuma lactate dar, pentru o mai bana evaluare a tuturor marcilor consumate, intregul numar de chestionare al studiului se imparte in: 50 de chestionare necesare pentru marca X, 50 de chestionare pentru marca Y, 50 de chestionare pentru marca Z. Este posibil ca pana in momentul in care dvs. ati accesat link-ul, datorita faptului ca studiile online se desfasoara cu o mai mare rapiditate, sa se fi strans cele 50 de chestionare pentru marca X pe care si dvs. o consumati. Studiul continua sa apara pana la completarea tuturor cotelor si chiar daca poate fi accesat, nu poate fi continuat decat de cei care se mai incadreaza in cote.
   Toate intrebarile sunt importante intr-un chestionar, numarul si dificultatea filtrelor poate varia de la unul la altul.

   Va multumim pentru intelegere si va asteptam in continuare sa participati la studiile noastre si speram sa dati curs invitatiilor viitoare.
   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

   1. acest sondaj a fost pe sait pana la ora 16,00 va mai explic o data eu nu am apucat sa completez daca consum ceva ca s-a si inchi sondajul si imi spunea ca s-a ajuns la numarul limita, deci de unde ghicea ce produse consum cand eu nu am apucat sa spun si sondajul a fost prezent pe sait de la ora 1,00 pana la ora 16,00

    1. Buna ziua domnule Tudor George,
     Statusul proiectului la care va referiti este Timed out, ceea ce presupune imposibilitatea accesarii studiului din cauza unei conexiuni defectuoase la Internet.
     Ieri statusul proiectului era Started, ceea ce insemna ca este accesat si in curs de completare.Explicatiile pe care vi le-am dat ieri au avut ca baza situatia expusa de dvs.Probabil s-a produs o eroare de natura tehnica.
     Va asiguram ca nu noi nu putem interveni manual in desfasurarea acestor studii, iar intentia noastra este ca sistemul de punctare sa ramana transparent, onest si satisfacator pentru dvs. Acesta este un sistem automat, care inchide studiile si recompenseaza respondentii, fara ca noi sa putem interveni in modificarea acestor puncte.
     Ne cerem scuze pentru orice neajuns provocat, speram ca prin explicatiile de mai sus sa fi adus informatii clarificatoare.
     Va asteptam in continuare sa participati la studiile noastre.
     Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

 50. Buna ziua, am ajuns la suma pe care pot sa o revendic prin voucher emag sau bonuri cadou . Dar nici dupa 5-6 zile lucratoare nu s-a definitivat nimic. Mi s-a luat suma din recompense dar voucherul inca apare ‘in asteptare’. Unde pot face sesizare?

  1. Buna ziua Doamna Cristina Raileanu,

   Vă mulţumim pentru mesaj şi, în calitatea dumneavoastră de membru al panelului eXPRIM, vă asigurăm de tot suportul şi consideraţia noastră.
   Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii în curs se vor onora între data de 10 şi 15 a lunii viitoare.
   Cererile se inregistreaza dar nu se notifica.
   Veti primi in perioada mentionata pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrata codul voucher-ului eMAG solicitat.

   Va asteptam in continuare sa participati la sondajele noastre.
   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

 51. Buna ziua. As vrea sa imi dezactivez contul exprim.ro si nu gasesc aceasta optiune. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
  Multumesc.

  1. Buna ziua Doamna Andreea Voicu,

   Va multumim pentru mesaj si, in calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, va asiguram de tot suportul si consideratia noastra.
   Ne puteti spune, va rugam, care sunt motivele pentru care doriti dezactivarea contului?
   Exista anumite aspecte care va nemultumesc si nu mai doriti continuarea colaborarii?

   Va multumim anticipat pentru raspuns!

  1. Bună ziua Doamna Gabriela Hodoraga,

   Vă mulţumim pentru mesaj şi, în calitatea dumneavoastră de membru al panelului eXPRIM, vă asigurăm de tot suportul şi consideraţia noastră.
   Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii precedente se vor onora între data de 10 şi 15 a lunii in curs.
   Cererile se inregistreaza dar nu se notifica.
   Noi va vom contacta telefonic sau pe e-mail inaintea trimiterii bonurilor pentru confirmarea adresei.

   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

 52. in data de 16.10.2020 am facut cerere de remuneratie in bonuri cadou a sumei de 100 de lei. nici in ziua de azi nu au ajuns la mine, as vrea sa stiu si eu ce se intampla.

  1. Buna ziua,

   In data de 5.11.2020 s-a trimis catre dvs. un e-mail prin care solicitam confirmarea adresei unde putem trimite bonurile cadou.
   Am incercat sa va contactatm si telefonic dar nu ati raspuns, motiv pentru care nu am livrat bonurile, existand posibilitatea ca adresa la care locuiti sa se fi schimbat de la momentul inscrierii pe platforma eXPRIM.Va invitam sa dati curs invitatiei de confirmare sau actualizare a adresei si noi vom livra bonurile solicitate in intervalul 10-15 ianuarie.
   In acest sens veti primi un e-mail pe de pe adresa panel@mercury.ro.
   Va rugam sa verificati primirea e-mail-lui si in spam.

   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

   Echipa Mercury Research

 53. Buna ziua am solicitat azi plata in bonuri
  Suma de 102.5 lei.
  In cat timp primesc?ca nu am primit niciun email de confirmare
  Iar in ziua cand voi primi bonurile voi fi anunțata de curier sau ceva?
  Ce valoare vor avea bonurile in total 100 lei,
  Pentru ca am solicitat plata cand aveam suma de 102.5 lei
  Suma de 2.5 lei se va întoarce in cont sub forma de puncte sau?

  1. Bună ziua doamna Laura Zloteanu,

   Vă mulţumim pentru mesaj şi, în calitatea dumneavoastră de membru al panelului eXPRIM, vă asigurăm de tot suportul şi consideraţia noastră.
   Asa cum va spuneam si ieri cand ne-ati scris pe panel@mercury.ro,toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii în curs se vor onora între data de 10 şi 15 a lunii viitoare.
   Cererile se inregistreaza dar nu se notifica.
   Aceste informatii sunt prezente si pe site-ul eXPRIM in sectiunea Termeni si Conditii de Utilizare:
   https://exprim.ro/termeni-si-conditii-de-utilizare/
   Noi va vom contacta telefonic sau pe e-mail inaintea trimiterii bonurilor pentru confirmarea adresei. Bonurile va vor parveni prin curierat rapid.
   Apreciem ca ati actualizat datele de contact.
   La suma existenta in cont se aplica impozitul legal, suma se rotunjeste, restul banilor va raman in cont.
   Bonurile cadou nu au valori fractionate.
   Daca doriti ca suma detinuta in cont sa va parvina fara rotunjire puteti opta in viitor pentru vouchere eMAG.
   Cu consideratie,

   Echipa Mercury Research

 54. Buna ziua,

  Am observat in contul meu la istoric sondaj ca pe data de 20.07.2021 a avut loc o Deducere de -6.00 RON.
  E prima oara cand vad asa ceva.
  Imi puteti da mai multe detalii?

  Multumesc,
  Alina

  1. Buna ziua doamna Alina Spinu,

   Va multumim pentru mesaj si, in calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, va asiguram de tot suportul si consideratia noastra.

   Toate sondajele completate de utilizatorii platformei sunt verificate de catre companiile care trimit sondajele, pe baza unor criterii de calitate, ca de exemplu consecventa raspunsurilor sau durata de completare a chestionarului.
   Astfel, daca un respondent ofera raspunsuri inconsecvente (de exemplu, se contrazice in raspunsurile oferite, de la o intrebare la alta) sau daca timpul de completare a chestionarului este mult mai mic decat durata medie de completare a chestionarului (ceea ce nu ar fi permis citirea in intregime a intrebarilor si a variantelor de raspuns), respondentul este descalificat si punctele sunt retrase automat din cont.
   Va asiguram ca nu putem interveni manual in desfasurarea acestor studii, iar intentia noastra este ca sistemul de punctare sa ramana transparent, onest si satisfacator pentru dvs. Acesta este un sistem automat, care inchide studiile si recompenseaza respondentii, fara ca noi sa putem interveni in modificarea acestor puncte.

   Speram ca prin explicatiile de mai sus sa fi adus informatii clarificatoare.
   Va multumim pentru intelegere si va asteptam in continuare sa participati la studiile noastre, sperand ca veti da curs si invitatiilor viitoare.

   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

   Echipa Mercury Research

 55. Buna ziua, ma intereseaza si pe mine, va rog, bonurile acelea cadou, ce fel sunt, ce se poate cumpara cu ele, unde pot fi folosite? Multumesc mult.

  1. Buna ziua, domnule Constantin Adrian Gabriel,

   Vă mulţumim pentru mesaj şi, în calitatea dumneavoastră de membru al panelului eXPRIM, vă asigurăm de tot suportul şi consideraţia noastră.

   Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii în curs se vor onora între data de 10 şi 15 a lunii viitoare.
   Cererile se inregistreaza dar nu se notifica.
   Aceste informatii sunt prezente si pe site-ul eXPRIM in sectiunea Termeni si Conditii de Utilizare:
   https://exprim.ro/termeni-si-conditii-de-utilizare/
   Noi va vom contacta telefonic sau pe e-mail inaintea trimiterii bonurilor cadou pentru confirmarea adresei.
   Bonurile va vor parveni prin curierat rapid si pot fi folosite in magazinele partenere UPRomania.
   Mai jos gasiti harta magazinelor afiliate la nivelul intregii tari.
   https://upromania.ro/parteneri-afiliati/harta-afiliati/

   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

   Echipa Mercury Research

   Echipa Mercury Research

  1. Buna ziua doamna Laura Stanciu,

   Vă mulţumim pentru mesaj şi, în calitatea dumneavoastră de membru al panelului eXPRIM, vă asigurăm de tot suportul şi consideraţia noastră.

   Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii în curs se vor onora între data de 10 şi 15 a lunii viitoare.
   Cererile se inregistreaza dar nu se notifica.
   Aceste informatii sunt prezente si pe site-ul eXPRIM in sectiunea Termeni si Conditii de Utilizare:
   https://exprim.ro/termeni-si-conditii-de-utilizare/

   Noi va vom contacta telefonic sau pe e-mail inaintea trimiterii bonurilor cadou pentru confirmarea adresei.
   Bonurile va vor parveni prin curierat rapid.

   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

   Echipa Mercury Research

 56. Buna dimineata,
  In aceasta dimineata am completat un sondaj de 20 min (6,5 lei),fara a mi se contoriza banii.
  Tin sa mentionez ca am parcurs sondajul pana la final,fara alte probleme.

  1. Buna ziua doamna Rodica Mosoia,

   Va multumim pentru mesaj si, in calitatea dvs. de membru al panelului eXPRIM, va asiguram de tot suportul si consideratia noastra.

   Punctele aferente completarii chestionarului va vor fi alocate in perioada imediat urmatoare, dupa verificarea acuratetii completarii chestionarelor de catre client, in momentul finalizarii studiului, perioada care poate varia intre doua saptamani si o luna.
   Va asiguram ca nu putem interveni manual in desfasurarea acestor studii, intentia noastra este ca sistemul de punctare sa ramana transparent, onest si satisfacator pentru dvs. Acesta este un sistem automat, care inchide studiile si recompenseaza respondentii, fara ca noi sa putem interveni in modificarea/achizitionarea acestor puncte.
   Va multumim pentru intelegere si va asteptam in continuare sa participati la studiile noastre, speram ca veti da curs si invitatiilor viitoare.

   Va asteptam in continuare sa participati la studiile noastre.

   Echipa Mercury Research

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.