NewsUtile

Vrei să contribui la bunul mers al societăţii, ai idei, sugestii, sesizări, propuneri şi convingerea că ele ne-ar fi folositoare tuturor?

gigi

Ai sesizat şi tu că de multe ori părerile pe care le ai nu ajung la cei care ar trebui să le cunoască?

Comunitatea eXPRIM.ro este locul în care opinia ta are toate şansele să aibă impactul dorit pentru că, atât companiile cât şi instituţiile, în niciun alt context nu sunt atât de pregătite  să asculte cu atenţie opiniile celor care şi le exprimă.

Înscrie-te în Comunitatea eXPRIM.ro!

CREEAZA-TI CONT AICI

Timpul tău este prețios, motiv pentru care Comunitatea eXPRIM.ro recompensează participarea la sondaje cu o mică sumă de bani drept mulţumire.

Exprimarea opiniilor într-un context în care ele să fie şi luate în considerare, reprezintă de fapt, adevăratul câştig.

Sigur, se poate întampla ca unele sondaje să nu beneficieze de o traducere bună sau să nu fie foarte bine făcute, se mai întâmplă ca primind o invitaţie de participare să nu-i poţi da curs din motive care nu ţin de tine ca participant şi din acest motiv să nu-ţi poţi exprima opinia.

Aceste situaţii reprezintă excepţii, iar noi ne străduim să îmbunătăţim calitatea serviciilor pe care le oferim, cei 10 ani de existenţă fiind o dovadă în acest sens.

În concluzie, Comunitatea eXPRIM.ro este locul în care şansa ca opiniile tale să aibă impactul aşteptat se transformă în realitate.

Invitaţia noastră este să beneficiezi de această şansă înscriindu-te în Comunitatea eXPRIM.ro.

 

2 thoughts on “Vrei să contribui la bunul mers al societăţii, ai idei, sugestii, sesizări, propuneri şi convingerea că ele ne-ar fi folositoare tuturor?

  1. Bună ziua Domnul Florin Prodan,

   Vă mulţumim pentru mesaj şi, în calitatea dumneavoastră de membru al panelului eXPRIM, vă asigurăm de tot suportul şi consideraţia noastră.
   Toate cererile de plată înregistrate între data de 1 şi 30 a lunii precedente se vor onora între data de 10 şi 15 a lunii in curs.
   Cererile se inregistreaza dar nu se notifica.
   Veti primi in perioada mentionata pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat codul voucher-ului eMAG solicitat.

   Va asteptam in continuare sa participati la studiile noastre.
   Va multumim si nu uitati – Parerea Dvs. conteaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.