Este important ambalajul în păstrarea calităţii produselor?

Posted on Posted in News
Ambalaje, sucuri si nectaruriVara aduce cu ea nu doar temperaturi ridicate, aduce cu ea şi o abundenţă de fructe şi legume dar şi plăcerea de a consuma sucuri şi nectaruri, ele reprezentând o valoroasă sursă de vitamine şi minerale.

Este important să păstrăm aceste calităţi o perioadă mai lungă de timp, dar cum?
Ambalajul este important.
Contribuie el la menţinerea caracteristicilor unor sucuri şi nectaruri de calitate?
Conform studiului derulat de Mercury Research, 87% dintre consumatorii de sucuri şi nectaruri intervievaţi, consideră că ambalajul de carton este cel mai potrivit pentru păstrarea calităţii produselor, 58% apreciază şi calităţile ambalajului de sticlă, iar 29% dintre respondenţi ar consuma şi produse ambalate în PET.
Mai multe detalii referitoare la acest subiect găsiţi aici.

Recomandă si prietenilor...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.