News

Departamentul CATI de la Mercury Research, atmosferă tonică şi relaxată

Departamentul CATI de la Mercury Research, atmosferă tonică şi relaxată

Departamentul CATI de la Mercury Research, atmosferă tonică şi relaxatăÎntr-o continuă evoluţie, departamentul CATI al Mercury Research se distinge printr-o atmosferă de lucru tonică dar şi relaxată, ceea ce nu exclude profesionalismul operatorilor de interviu.

Cu mai multă experienţa sau cu experienţă proaspat dobândita în domeniu, tinerii şi foarte tinerii operatori interviu asistat de calculator se sudează într-o echipă care face faţă cu brio solicitărilor acestui tip de activitate.
Ambientul vesel, plin de energie îi motivează pe cei care lucrează acolo.
Pe lângă benefiicile materiale obţinute în urma activităţii prestate, ei se bucură pe parcursul pauzelor şi de un alt fel de moment de recreere (diferit de verificarea pe propriul telefon a paginilor de socializare: un colţ amenajat pentru lectură, plăcerea de a se deconecta folosind cărţile de colorat pentru adulţi, ultima “fitza” utilizată ca metodă de destindere.
Trebuie să-i amintesc şi pe cei cu  talent artistic care contribuie la amenajarea sau îmbunătăţirea colţisorului de “relaxare”, în plus, oricine are idei care pot face ziua mai veselă colegilor din jur este binevenit! 🙂
Dacă v-am trezit curiozitatea şi vreţi să ne cunoaşteţi sau şi mai bine, să vă alăturaţi echipei noastre accesaţi acest link  
Ne vom bucura să ne mărim echipa! 🙂

Recomandă si prietenilor...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.